Гореща линия: sales@gotvilesno.com

Влизане

Регистриране

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подпомагане на Вашия опит в този уебсайт, за управление на достъпа до Вашия профил и за други цели, описани в нашата политика на поверителност.

Доставка

В Готви Лесно се стремим да облекчим и направим възможно най-лесен всеки аспект от пазаруването Ви при нас. Именно затова, Ви даваме правото да си изберете, с коя от двете куриерски фирми (Еконт или СПИДИ), с които сме в договорни отношения, желаете да ползвате. Посочените цени са за пратки с тегло до 1 кг. :

  1. До офис на куриерска фирма СПИДИ4.90 лв. /до 1 кг./
  2. До офис на куриерска фирма ЕКОНТ – 5.90 лв. /до 1 кг./
  3. СПИДИ – до адрес на клиент – 6.50 лв. / до 1кг. без събота!/
  4. ЕКОНТ – до адрес на клиента – 7.50лв. / до 1кг. без събота!/
  5. Доставка ДО АДРЕС на клиент (за населени места без офис на Еконт или СПИДИ и за пратки до 1 кг.) – 7.00-9.00 лв. /Ще ви позвъним за точна цена при потвърждаване на поръчката по телефона/
  6. За поръчки на стойност над 95.00 лв. и до 1 кг. – безплатна доставка

За всички пратки над 1 кг., след оформяне на поръчката, ще се свържем с Вас по телефона за да Ви кажем дали е нужно да заплатите допълнително за тегло на куриера при взимането на пратката.

Срокът на доставка е от 1 до 4 работни дни, в зависимост от дестинацията и закупените продукти. Поръчки направени след 14.00 часа или в неработен ден се обработват на следващия работен ден. Ако желаете да получите пратката си в събота до Ваш адрес, се доплащат 2 лв за доставка.

Ако желаете спешна доставка или доставка с фиксиран час, моля свържете се с нас по телефон или Email за уточняване на възможностите.

При получаване на поръчката от куриера, задължително проверете целостта на стоката в присъствието на спедитора. При установена повреда или липса, подпишете двустранен протокол, който ще Ви бъде предоставен от куриерската фирма. След това се свържете с нас за уточняване на следващата пратка.

Моля, отбележете, че много рядко по независещи от нас причини е възможно да се получи резонно забавяне на поръчките. Вие ще бъдете своевременно уведомени за това от куриерската фирма или от нас.